O reteta super delicioasa si dietetica si un mod mai placut de a manca piept de pui. Avantajul acestui preparat este nu este uscat ca un preparat clasic din piept de pui si poate fi transportat in calatorii sau chiar poate fi pus in sandwich-ul de la scoala al copiilor.
Eu obisnuiesc sa fac o portie in plus pe care o congelez si o scot cand sunt in criza de timp sau nu am nimic pregatit in frigider.
Este foarte indicat in curele de slabire si cele de acumulare de masa musculara, mentinere etc
Iata reteta:
Ingrediente
- 700-800 gr carne tocata din piept de pui
- 1 dovlecel mic razuit fin- scurs putin
- 1 cartof mediu razuit fin- scurs putin
- 1 ou
- 1 lg. pasta de ardei
- 1 lg. faina de orez
- 2-3 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare, piper
Instructiuni
- Se amenteca toate ingredientele, pana se leaga compozitia.
- Se fac forme rotunde din compozitie, la marimea dorita si se aseaza pe o tava in care punem o hartie de copt.
- Se baga in cuptorul preincalzit la temperatura de 150 grade aproximativ 25-30 min
- Eu le-am servit impreuna cu orez integral, sparanghel si broccoli.
Leave a reply