Acest website este administrat si actualizat de catre Roua Time SRL (denumita in continuare „Roua Time SRL ”).

Prezentul document cuprinde termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.oanabarsan.ro (denumite in continuare „Termeni si Conditii” sau „Contractul”), stabilind care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul acestui site („Utilizatorul”), precum si modalitatile de asigurare a protectiei si sigurantei datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului

Folosirea acestui website, precum si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre Utilizator a acestor Termeni si Conditii. Prin utilizarea site-ului Utilizatorul este implicit de acord sa respecte Termenii si conditiile si, pe cale de consecinta, isi asuma ca va fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinde in legatura cu site-ul si pentru eventualele prejudicii de orice natura pe care le-ar putea cauza prin nerespectarea intocmai a Termenilor si conditiilor.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor oferite prin intermediul site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata de catre Utilizator a Termenilor si conditiilor si a oricarei prevederi din acestea, cu exceptia celor care vizeaza protectia datelor personale.

Cu exceptia aspectelor ce tin de prelucrarea datelor personale, regulile de utilizare a site-ului pot fi modificate in orice moment de catre Roua Time SRL,  fara o anuntare prealabila a Utilizatorilor. Orice modificare in continutul acestor Termeni si Conditii va fi notificata prin pop-up afisat la accesarea site-ului, vizibil public de catre orice vizitator. Aceste reguli sunt, de asemenea, oricand accesibile pe site, in footer-ul acestuia (zona inferioara de meniu), astfel incat Utilizatorului ii revine responsabilitatea de a le cunoaste si respecta intocmai. Roua Time SRL isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare in cadrul anumitor servicii ale website-ului (mentionate in mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a site-ului.

In masura in care incepand cu un anumit moment Utilizatorul nu mai este de acord cu modificarile aparute la nivelul Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului  si doreste sa renunte la contul creat pe site si la calitatea de abonat la newsletter-urile furnizate prin intermediul site-ului, sa isi anuleze contul realizat prin incarcarea datelor in formularele disponibile pe site, sau sa isi stearga complet datele personale stocate in cadrul platformei, precum si sa isi anuleze accesul la orice facilitate de pe site, Utilizatorul va transmite un e-mail pe adresa office@oanabarsan.ro , operata de catre Roua Time SRL , solicitand sa fie sters din baza de date aferenta site-ului.

Prezentele conditii statueaza modul de folosire de catre Utilizatori a website-ului, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea din aceasta sunt guvernate de dispozitiile legii romane.

 1. Informare privind protectia datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat masuri specifice de protectie, luand in considerare legislatia romana, precum si cerintele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 –  aplicabil in intreaga Uniune Europeana incepand cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie prin care dvs. puteti fi identificat, in special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate in legatura cu identitatea dvs. fizica, fiziologica, genetica, psihica, economica, culturala sau sociala.

Societatea noastra ia toate masurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele conditii reprezinta notificarea stabilita de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicam de ce colectam datele dvs. cu caracter personal, modul in care protejam aceste date, precum si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceasta colectare de date.

Va incurajam sa cititi cu atentie documentul si sa ne solicitati orice informatie suplimentara sau orice lamurire pe care o considerati necesara, cu privire la continutul acestei informari.

 1. Consideratii generale privind datele dumneavoastra personale

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679 e, Roua Time SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Roua Time SRL a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Roua Time SRL realizeaza urmatoarele operatiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea care terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea si confidentialitatea datelor, precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informatii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automata de profiluri (pentru acei Utilizatori care Si-au exprimat consimtamantul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automata de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate in acest scop.

Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@oanabarsan.ro  pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. E-mailul va contine, in format pdf si versiunea in vigoare a prezentului Contract.

Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.

Website-ul va putea fi utilizat si daca Utilizatorul decide sa nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu exceptiile stabilite in cadrul Politicii de Cookies (parte integranta a prezentului Contract)

Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa office@oanabarsan.ro cu specificatia „Solicitare date cu caracter personal”.

Site-ul se angajeaza sa nu trimita mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa intreprinda toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor utilizatorului.

Site-ul isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii si conditiile, care intreprind activitati dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea si confidentialitatea informatiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

 1. Datele avand caracter personal pe care le colectam, temeiurile colectarii si scopurile colectarii

In cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site si utilizator, colectam si prelucram datele dvs. avand caracter personal, colectarea si prelucrarea acestor date fiind necesara furnizarii de continut informativ si promovational catre utilizator, in urma completarii, de catre acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar, in cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obtinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale, in cadrul campaniilor promovate pe site.  

Temeiurile coletarii de date cu caracter personal pe site pot fi urmatoarele:

 • persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
 • prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.
 • prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului.
 • prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
 • prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta in exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul.
 • prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

In enumerarile de mai jos va prezentam in mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum si temeiul, scopul si durata colectarii acestora. Subliniem ca furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu exceptia celor care vizeaza Cookies. Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

 1. Date avand caracter personal pe care le colectam: Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Temeiurile colectarii acestor date: 1), 6)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru furnizarea accesului la continut si raspunsuri la intrebari si solicitari transmise de catre utilizator online, pentru transmiterea de comunicari, oferte si beneficii constand in acces la servicii si produse

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimizate electronic.

 1. Date avand caracter personal pe care le colectam: Cookies, marcaje de timp (data si ora accesarii), istoricul navigarii pe site

Temeiurile colectarii acestor date: 1), 6)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru monitorizarea traficului site-ului si a istoricului accesarilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut si identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator. Informatii suplimentare sunt disponibile pe oanabarsan.ro/cookies

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimizate electronic.

 1. Date avand caracter personal pe care le colectam: Date despre starea de sanatate – Informatii declarative exprimate explicit de catre utilizator, despre istoricul medical, simptomatologie si preferinte de informare cu privire la subiecte medicale si de sanatate.

Temeiurile colectarii acestor date: 1)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru furnizarea accesului la servicii si produse de sanatate conforme cu cererea utilizatorului, prin crearea automata de profiluri menite a determina continutul specific adecvat Utilizatorului.Serviciile si comunicarile sunt stabilite exclusiv in baza datelor transmise de Utilizator, acesta fiind singurul responsabil de acuratetea acestora. Utilizatorul este unic responsabil pentru toate informatiile medicale si de sanatate transmise pentru a beneficia de serviciile sau produsele oferite, pe site.

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimizate electronic.

 1. Modul de pastrare a datelor dvs. avand caracter personal, locatie, perioada de pastrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada care nu depaSeSte perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar, in cazurile in care avem o obligatia legala de a pastra datele dvs. cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de situatia concreta, aceasta perioada va varia, putand fi cuprinsa intre 1 zi si 10 ani.

Pentru o buna intelegere a modului de pastrare, a locatiei in care datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate si a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi pastrate in evidentele sau in sistemele noastre, va rugam sa consultati tabelul de mai sus.

In scopul garantarii dreptului utilizatorului de a fi protejat in ceea ce priveSte prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date avand un caracter sensibil sau care sunt apte sa afecteze drepturile intr-o maniera semnificativa, masuri speciale de natura tehnica si organizatorica, care sa protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

In ceea ce priveSte datele de sanatate supuse procesului de creare automata de profiluri (pentru acele situatii in care Utilizatorul Si-a exprimat consimtamantul explicit), masurile de protectie speciala a acestora sunt realizate prin intermediul nivelului de securitate al server-ului unde sunt stocate aceste date. 

Destinatarii datelor avand caracter personal pe care le colectam si prelucram pot fi si companii terte, imputernicite de catre Roua Time SRL , pentru a asigura ducerea la bun sfarsit a temeiurilor si scopurilor prelucrarii datelor cu caracter personal angajate cu fiecare utilizator.

Datele pot fi transmise, in baza unor contracte ce asigura confidentialitatea si securitatea datelor, companiilor furnizoare de servicii sau produse medicale, companii furnizoare de servicii de consultanta si servicii de comunicare partenere, etc, in scopul explicit al informarii si educarii utilizatorului, al livrarii de produse si servicii in conformitate cu scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal stabilite, in baza consimtamantului de prelucrare oferit de catre utilizator pe site, in baza unui contract cu fiecare dintre parteneri. O lista completa a acestor parteneri este disponibila oricarei persoane vizate, la cererea acesteia.

 1. Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal si exercitarea acestora

In vederea protejarii la un standard cat mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza, rugandu-va ca pentru orice detalii suplimentare sa nu ezitati sa contactati responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul Societatii noastre, utilizand detaliile de contact urmatoare: office@oanabarsan.ro

Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucram, precum si dreptul de a obtine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie va va fi oferita de catre noi in mod gratuit, urmand ca eventualele copii suplimentare pe care le veti solicita sa poata fi supuse unei taxe corespunzatoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor avand caracter personal va poate fi oferita fie in format electronic, fie in format fizic, in functie de solicitarea dvs. si de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente in site, precum si pentru a solicita stergerea partiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail office@oanabarsan.ro sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat al sediul social al Roua Time SRL.

De asemenea, utilizatorul are dreptul sa obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam, informatii privind prelucrarea si divulgarea acestor date, si orice alte asemenea informatii).

Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricaror inexactitati ce vizeaza datele dvs. cu caracter personal prelucrate de catre noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricaror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa office@oanabarsan.ro  ori de cate ori observa ca exista o inexactitate in privinta datelor sale cu caracter personal sau ca datele sale cu caracter personal prelucrate de catre sunt incomplete.

Dreptul la Stergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la Stergerea datelor avand caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce inseamna ca legea instituie anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept („dreptul de a fi uitat„).

Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal pe care le colectam si prelucram, in special in cazul in care contestati exactitatea datelor, in cazul in care prelucrarea datelor este ilegala ori in cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesara, potrivit legii.

Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor avand caracter personal de catre noi, in special in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati, caz in care datele acestuia trebuie anonimizate in cel mai scurt timp de la sesizarea obiectarii din baza de date a site-ului si anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

Dreptul la retragerea consimtamantului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimtamantului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimtamantul in orice moment, la fel de uSor cum l-a si acordat initial. Retragerea consimtamantului nu va afecta insa legalitatea prelucrarii datelor pe care am realizat-o inainte de retragerea consimtamantului. Dreptul la retragerea consimtamantului nu este unul absolut, ceea ce inseamna ca exista cazuri in care datele nu vor fi Sterse ca urmare a retragerii consimtamantului (de exemplu in cazul in care datele avand caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul sa se conformeze unei obligatii legale, pentru siguranta sanatatii publice sau pentru cercetare Stiintifica). Aplicarea retragerii consimtamantului se aplica din momentul inregistrarii acesteia si operarea retragerii consimtamantului se va realiza in maximum 3 zile lucratoare de la inregistrare.

Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societatea noastra.

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri si dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor sau care afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizarii informatiilor si comunicarilor comerciale adresare dumneavoastra. Procesul decizional automatizat ce implica datele de sanatate are la baza consimtamantul dumneavoastra expres.

In cadrul acestor procese datele dumneavoastra sunt protejate prin masuri de securizare speciala de tipul criptarii datelor si securitatii avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveti dreptul de a solicita modificarea modului in care sunt prelucrate automat datele dumneavoastra personale, solicitand verificarea procesului automatizat prin interventie umana. In acest scop va rugam sa ne contactati la adresa de email office@oanabarsan.ro .

 1. Exercitarea drepturilor

Pentru ca utilizatorul sa iti poata exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice intrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lamuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informari, va rugam sa ne contactati oricand, utilizand informatiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plangerile – persoana de contact

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul in care datele sunt colectate, prelucrate si protejate sau pentru a cere orice lamuriri referitoare la cele mentionate in acesti Temerni si Conditii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresandu-se prin mail la office@oanabarsan.ro

 1. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cu exceptia cazurilor mentionate expres de lege, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Perioada de retragere mentionata mai sus expira in termen de 14 zile de la data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist.

Data incheierii contractului este data platii pretului serviciilor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ati fost de acord cu o alta modalitate de plata; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Nu se poate realiza dreptul la retragere dupa prestarea completa a serviciilor. In aceste cazuri, consumatorul declara ca a luat cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre OanaBarsan.ro. Consumatorul este de acord cu executarea contractului incepand cu data platii pretului. Prin urmare, in toate aceste cazuri executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului.

 

 1. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului 

Drepturile asupra continutului site-ului

Intreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin Roua Time SRL.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Roua Time SRL. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul www.oanabarsan.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Nume Site – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul www.oanabarsan.ro.

Roua Time SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa office@oanabarsan.ro, cu specificatia „In atentia Oanei”.

Orice persoane care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site-ul isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Roua Time SRL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Roua Time SRL poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Roua Time SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

Limitarea raspunderii administratorului site-ului 

Roua Time SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, Roua Time SRL va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, Roua Time SRL va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail office@oanabarsan.ro , pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodata, Utilzatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Roua Time SRL nu garanteaza:

 • ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;
 • ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
 • ca informatiile sau serviciile de pe site-ul www.oanabarsan.ro vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
 • pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;
 • ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, Roua Time SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Roua Time SRL nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca Roua Time SRL este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Roua Time SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, Roua Time SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Roua Time SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Roua Time SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Toate informatiile prezentate prin intermediul site-ului  nu reprezinta consultatii medicale, fiind furnizate exclusiv in scop informativ si de divertisment, adresandu-se intr-o maniera accesibila tuturor Utilizatorilor preocupati de un stil de viata sanatos. Aceste informatii nu pot inlocui si nu inlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul si tratamentul oferite in mod direct in cabinetul unui medic. Administratorul site-ului nu este si nu poate fi tinut raspunzator in niciun fel pentru punerea in aplicare de catre Utilizatori in mod necorespunzator a vreunui tratament si/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Prin intermediul site-ului www.oanabarsan.ro Roua Time SRL recomanda Utilizatorilor sa se prezinte la medic pentru orice problema de sanatate, pentru a putea fi analizate particularitatile cazului fiecaruia si a beneficia de un diagnostic si un tratament corespunzator.

Prin urmare, informatia prezentata pe site nu poate substitui in niciun caz recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor Utilizatorilor. Toate raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nicio situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Roua Time SRL nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului www.oanabarsan.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la serviciile oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intremediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

Modificarea Termenilor si conditiilor

Roua Time SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si Conditii sau Termenii si conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor site-ului si ale Roua Time SRL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila de catre parti. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a sediului Roua Time SRL.

Politica privind utilizarea fisierelor de tip cookie

Aceasta politica se refera la cookie-urile din cadrul website-ului prezent, operat de catre de Roua Time SRL, si priveste modalitatea de utilizare a cookie-urilor pentru monitorizarea traficului si promovarea site-ului, asigurarea securitatii si afisarii corecte si completa a informatiei, desfasurarea in siguranta si conformitate cu obiectivele comunicarii a tuturor campaniilor de promovare publicate pe site, asigurand respectarea normelor si regulamentelor de protectie a datelor cu caracter personal si a dreptului la informare al oricarui utilizator al site-ului.

Acceptarea politicii ce cookie face posibila accesarea site-ului. Utilizatorul are dreptul de a opta, la accesarea site-ului, pentru neacceptarea politicii de cookies, acest lucru atragand dupa sine imposibilitatea de accesare a site-ului.

Site-ul foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor site-ului o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.

Fisierele de tip cookie reprezinta date cu caracter personal in masura in care acest instrument digital insumeaza date stocate in browserul utilizatorului, continand informatii despre navigarea pe internet, iar utilizarea mecanismului de tip cookie constituie un avantaj in folosul vizitatorilor site-ului. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (de ex.: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor din magazinul online in cosul de cumparaturi).

Astfel, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.oanabarsan.ro , va fi suficient ca un Utilizator sa se logheze pe site o singura data cu parola, castigand astfel timp pe parcursul navigarii pe pagina noastra. Daca utilizatorul respinge un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul dar nu va beneficia de o parte dintre setarile acestuia.

Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor Utilizatorilor site-ului pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care Utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

 • personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc.) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni);
 • ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori;
 • permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
 • imbunatatesc eficienta publicitatii online.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii legate de acest subiect, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@oanabarsan.ro sau puteti consulta linkul oanabarsan.ro/cookies

Tipurile de cookies

Clasificarea cookies se face in functie de durata de utilizare, rolul si sursa acestora, astfel:

 • Cookie-uri in functie de durata de utilizare
 • de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
 • Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (Si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.
 • Cookie-uri in functie de rolul acestora
 • strict necesare – anumite cookie-uri sunt necesare pentru paginile de internet sa functioneze in mod corespunzator. Modulele cookie strict necesare va permit sa navigati prin site si sa beneficiati de caracteristicile sale. Fara aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirectionarea automata la cel mai putin ocupat server sau retinerea listei dvs. de dorinte.
 • Functionale – cookie functionale inregistreaza informatii legate de alegerile pe care utilizatorii le fac si ne permit, de asemenea, operatorilor de site-uri sa personalizeze site-ul conform cerintelor utilizatorului. De exemplu, modulele cookies pot fi utilizate pentru a salva preferintele legate de categorie/segment.
 • Cookie-uri de performanta si analiza – cookies care ofera posibilitatea operatorilor site-urilor de internet sa monitorizeze vizitele si sursele de trafic, modul in care utilizatorii interactioneaza cu pagina da de internet sau anumite sectiuni din pagina de internet. Informatiile furnizate de modulele cookie de analiza ajuta operatorii sa inteleaga cum folosesc vizitatorii site-urile si apoi sa foloseasca aceasta informatie pentru a imbunatati modul in care este prezentat continutul oferit utilizatorilor.
 • Cookie-uri de targetare si publicitate – cookie-uri care pot oferi posibilitatea de a monitoriza activitatile online ale utilizatorilor si de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite in scopuri de marketing. Spre exemplu, pe baza cookie-urilor pot fi identificate produsele si serviciile agreate de catre un utilizator, aceste informatii servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate catre respectivul utilizator.
 • Cookie-uri first party vs cookie-uri third party – fiecare cookie este creat de un anumit site, responsabil care plaseaza respectivul cookie.
 • Cookie-urile first party sunt plasate de catre domeniul Internet /site-ul web accesat de catre utilizator (a carui adresa apare in bara de adrese a browserului). Spre exemplu, daca utilizatorul viziteaza oanabarsan.ro , iar domeniul cookie-ului plasat pe calculatorul sau este oanabarsan.ro, atunci este vorba despre un cookie first party.
 • Un cookie third party este plasat de catre un alt domeniu Internet/site web decat cel accesat de catre utilizator; acest lucru inseamna ca site-ul web accesat contine si informatii provenind de la un site web tert – spre exemplu, un banner publicitar care apare pe site-ul accesat.

Continut incorporat (butoane, aplicatii si widget-uri de socializare). Paginile web permit implementarea unor butoane sau widgeturi de socializare de la un tert, care permit interactiunea cu utilizatorilor cu site-urile ale caror butoane sau widgeturi de socializare sunt implementate. Interactiunea utilizatorului cu butoanele sau widget-urile de socializare de la un tert permite tertului sa colecteze unele informatii despre acel utilizator, inclusiv adresa IP, informatii din antetul paginii si informatii despre browser.

Mod functionare

Fisierele de tip Cookies permit recunosSterea echipamentului utilizatorului si afisarea in mod corespunzator a paginii de Internet, adaptata preferintelor individuale ale utilizatorului. Cookie-urile au rolul de a va asigura o experienta de navigare web placuta si sigura si de a va oferi servicii complete. Concret, pe baza cookie-urilor avem posibilitatea de a :

 • Adapta prezentarea si afiSarea site – ului in functie de preferintele dvs. (limba, rezolutie etc)
 • Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personai, bazate pe comportamentul dvs. pe site si de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit sa imbunatatim structura si continutul site-ului, astfel incat sa va oferim informatiile de care aveti nevoie.
 • Asigura masuri de securitate web
 • Asigura transmiterea de informatii personalizate utilizatorului conform preferintelor acestora mentionate voluntar si explicit in cadrul site-ului

In general, datele despre activitatea de navigare pe Internet sunt colectate si analizate anonim. Daca in urma acestei analize reiese un interes specific, un cookie este plasat in calculatorul Utilizatorului si acest cookie determina ce reclama va primi utilizatorul, care se numeste publicitate bazata pe interes.

Publicitatea bazata pe interes este un mod de livra reclame pe website-urile pe care le vizitati si de a le face mai relevante pentru interesele dumneavoastra. Interesele comune sunt grupate in functie de activitatea de navigare desfasurata anterior iar utilizatorilor li se serveSte doar publicitatea care se potriveste cu interesele lor. In acest mod, publicitatea este relevanta si cat se poate de utila.

Tipuri de cookie-uri folosite de oanabarsan.ro

Mai jos este lista detaliata a cookie-urilor si identificatorilor de dispozitive utilizate.

Aveti posibilitatea de a va retrage consimtamantul dat pentru utilizarea Cookie-urilor (cu exceptia cookie-urilor necesare) la orice moment, prin schimbarea optiunilor din setarile de cookies corespunzatoare disponibile, specifice browser-ului utilizat.

Desigur, puteti seta browserul dvs. sa blocheze si cookie-urile necesare insa Site-ul ar putea sa nu functioneze in mod corespunzator. De asemenea, dezactivarea si a altor tipuri de cookie-uri (decat cele necesare) ar putea sa afecteze functionarea sau experienta dvs. la utilizarea Site-ului.

Cookie-uri necesare

Modulele cookie strict necesare va permit sa navigati oanabarsan.ro si sa beneficiati de caracteristicile sale. Fara aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirectionarea automata la cel mai putin ocupat server sau retinerea listei dvs. de preferinte.

Cookie-uri functionale

Modulele cookie functionale inregistreaza informatii legate de alegerile pe care le-ati facut si ne permit, de asemenea, sa adaptam Site-ul web pentru a se potrivi nevoilor si solicitarilor dvs.

Cookie-uri de performanta si analiza

Aceste tipuri de cookie ne ajuta sa intelegem cum utilizatorii folosesc oanabarsan.ro.

Servicii de analiza prin Google Analytics

Oanabarsan.ro foloseste Google Analytics, serviciu de analiza web a Google Inc., cu sediul in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States

Google va analiza in numele nostru modul in care dumneavoastra folositi website-ul nostru. In acest scop, folosim, Cookie-uri de analiza. Informatiile colectate de Google in legatura cu folosirea oanabarsan.ro de catre dumneavoastra (spre exemplu, URL-ul de trimitere, paginile web din cadrul oanabarsan.ro pe care le vizitati, tipul browserului dumneavoastra, setarile de limba, sistemul dumneavoastra de operare, rezolutia ecranului) vor fi trimise unui server Google din Statele Unite, unde vor fi stocate si analizate; rezultatele corespunzatoare ne vor fi ulterior facute disponibile intr-o forma anonimizata. Google este certificat in conformitate cu standardele EU-US Privacy Shield, care asigura un nivel adecvat de protectie al datelor in ceea ce priveSte prelucrarea datelor de catre Google in SUA.

Pentru mai multe informatii despre Google Analytics va rugam sa consultati Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, si Google Privacy Policy, disponibile aici https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Puteti sa va retrageti consimtamantul privind analiza web in orice moment fie prin descarcarea si instalarea unui Browser Plugin oferit de Google.

Cookie-uri de targetare si publicitate proprii Roua Time SRL

Publicitatea on-line gestionata de Roua Time SRL

Ca parte a unei strategii unitare de promovare serviciilor tuturor site-urilor / aplicatiilor din Romania ce sunt gestionate de Roua Time SRL, utilizam cookie-uri si tehnologii de targetare in scop publicitar pentru site-urile gestionate de noi:

Cookie-urile si tehnologiile de targetare pentru scop publicitar implementate de noi ne permit sa colectam date de la persoanele care utilizeaza oanabarsan.ro. Aceste date sunt apoi agregate pentru a crea segmente de utilizatori clasificati pe diverse categorii (creare de profiluri), fara insa a avea informatii concrete privind identitatea utilizatorilor inclusi in astfel de segmente. Aceste date ne permit apoi sa furnizam utilizatorilor care corespund acestor clasificari publicitate bazata pe interes sau publicitate contextuala.

Publicitatea tertilor

Oanabarsan.ro permite si altor societati sa furnizeze materiale publicitare si sa colecteze informatii prin intermediul cookie-urilor sau a altor tehnologii similare (terte parti) incluse in site.

Practic, aceste tehnologii de targetare care insotesc mesajele publicitare afisate pe care le vad Utilizatorii le permit sa monitorizeze cat de eficiente sunt mesajele publicitare afisate.

De asemenea, tertii parteneri care afiseaza publicitatea pot sa utilizeze si alte cookie-uri pe care le-au setat pe dispozitivul vostru cand navigati si alte pagini de internet. Folosesc aceste date pentru a Sti daca ati vizualizat sau nu un anumit anunt publicitar sau pentru a va identifica in baza lor de date si pentru a folosi ulterior aceste date pentru a va servi alte tipuri de publicitate care ar corespunde intereselor dvs.

Plug-inuri de socializare

oanabarsan.ro poate utiliza sau implementa plug-inuri retelelor de socializare ale unor terti. In general, interactiunea dvs. cu un plug-in ofera posibilitatea tertului sa colecteze unele informatii despre dvs., inclusiv adresa IP, informatii din antetul paginii si informatii despre browser.

Oanabarsan.ro a implementat urmatoarele butoane de socializare:

 • Facebook
 • Google +
 • Pinterest
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

 

Cum se poate opri utilizarea cookie?

Aplicatiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salveaza Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet in mod implicit.

Totusi, setarile pot fi schimbate de dvs . astfel incat instalarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web. Informatii detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile in campul de setari al browser-ului web.

Va informam ca limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale modului in care sunt afisate paginile website-ului.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Puteti opri plasarea cookie-urilor prin gestionarea consimtamantului dumneavoastra, Cookie-urile necesare nu vor putea fi insa dezactivate din acest modul intrucat sunt necesare pentru functionarea Site-ului.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Informatii despre modul in care vizitatorii pot dezactiva utilizarea modulelor cookie de catre Google, accesand Setarile pentru anunturi Google (http://www.google.com/ settings/ads?hl=ro ). De asemenea, le puteti indica utilizatorilor sa dezactiveze folosirea modulelor cookie de catre un furnizor terta parte, accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/what-are-my-options/ ).

Sfaturi pentru o navigare web sigura, bazata pe Cookies.

Cookie-urile NU sunt virusi si nu colecteaza date cu caracter personal.

TotuSi, Cookie-urile pot fi utilizate in detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Aplicatiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi Sterse in cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware. Sistemul de securitate al serverelor site-ului nostru asigura utilizarea in siguranta si protejata a cookie-urilor si stocarea criptata, in siguranta a datelor disponibile in cadrul site-ului.

Browserele au, de asemenea, integrate setari de confidentialitate care ofera diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor – precum perioada de valabilitate si stergere automata la incheierea unei sesiuni web.

Datorita flexibilitatii lor si faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor limiteaza accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo, Facebook, Google.

De aceea, va oferim cateva sfaturi care sa va asigure o navigare web sigura, prin intermediul Cookie-urilor.

 • Personalizati setarile browserului in ceea ce priveste Cookie-urile.
 • Daca sunteti unicul utilizator al terminalului, puteti seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.
 • In cazul in care nu sunteti unicul utilizator al terminalului, luati in considerare stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul.
 • Instalati aplicatii antispyware si faceti-le constant update.
 • Asigurati-va ca browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide (http://www.microsoft.com /info/cookies.mspx)
All About Cookies (http://www.allaboutcookies.org/)
Toate browserele va ofera posibilitatea de a va seta personalizat modul de actiune a Cookie-urilor. Pentru a intelege aceste setari, accesati sectiunile corespunzatoare policitii de cookies ale browserelor si platformelor online cu logare/inregistrare folosite.

Pentru solicitari sau detalii suplimentare in ce priveste politica de cookies ne puteti scrie folosind adresa de e-mail office@oanabarsan.ro