ACCEPTUL TERMENILOR SI ELIBERAREA RASPUNDERII

Considerand posibilitatea de a participa la activitatile si programele oferite de OanaBarsan.ro (Roua Time SRL), pe langa plata programului sau serviciilor, eliberez OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) si pe consultantii, agentii si angajatii acestora de orice responsabilitate, raspundere, costuri si cheltuieli, inclusiv vatamari sau daune, care pot rezulta din participarea mea la orice activitati sau utilizarea oricaror programe proiectate de acestia.

De asemenea, eliberez consultantii, agentii si angajatii OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) de orice responsabilitate sau raspundere pentru orice vatamari, daune sau tulburari (fizice, metabolice sau altele) produse mie, sau in orice fel cauzate de participarea mea la orice activitate rezultata sau asociata cu OanaBarsan.ro (Roua Time SRL). Inteleg si sunt constient de faptul ca exercitiile de forta, flexibilitate si cele aerobice, inclusiv utilizarea echipamentelor, sunt activitati cu potential periculos. De asemenea, inteleg ca activitatile de fitness implica riscul de vatamare si chiar moartea. Particip voluntar la aceste activitati si la folosirea de echipamente si masinarii, avand la cunostiinta pericolele implicate. Prin prezentul document, sunt de acord in mod expres sa accept riscurile de vatamare sau deces legate de activitatile de fitness mentionate.

In plus, certific faptul ca am peste 18 ani.

In continuare, declar ca sunt sanatos din punct de vedere fizic si nu sufar de nicio boala, infirmitate sau alte afectiuni care pot influenta negativ metabolismul nutrientilor sau care pot impiedica participarea sau folosirea echipamentului sau a masinilor. Recunosc ca OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) si reprezentatii sai mi-au recomandat sa obtin un aviz medical inainte de inceperea activitatilor de fitness.

De asemenea, recunosc ca OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) si reprezentatii sai mi-au recomandat sa realizez vizite medicale anuale sau mai frecvente pentru a obtine avizul medicului de familie privind practicarea activitatilor de fitness si folosirea echipamentelor implicate in aceste activitati. Atest ca am avut fie un consult fizic si am primit acordul medicului meu de a participa la activitati fizice de fitness sau ca am decis sa particip la activitatile proiectate de OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) fara aprobarea medicului meu si imi asum intreaga responsabilitate pentru participarea si utilizarea echipamentelor implicate in activitatile de fitness.

Programele OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) de dieta / antrenament nu sunt menite sa trateze sau sa gestioneze orice stare de sanatate. Intotdeauna consultati-va cu medicul inainte de a incepe orice noua dieta si / sau plan de antrenament.

Astfel, prin prezenta, declar si garantez ca in prezent, detin o asigurare de sanatate si accidentare valabila. Prin achizitionarea Sabloanelor nutritionale OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) sau a oricaror altor programe, inteleg ca nu cumpar servicii de consultanta individuala, si nu ma astept la nicio obligatie din partea echipei OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) de a raspunde la intrebari specifice, directe despre sabloane, sau la modificarea procedurilor. De asemenea, sunt de acord ca programele nu sunt un ghid garantat pentru rezultatele de orice fel si sunt de acord ca personalul si reprezentantii OanaBarsan.ro (Roua Time SRL) sa nu raspunda pentru orice rezultate sau lipsa acestora. Odata cu achizitionarea oricarui program, inteleg ca documentele electronice primite sunt garantate sa functioneze doar in programele specifice desemnate in acest scop – ex. pentru fisiere PDF, Adobe Reader. Inteleg ca am cumparat stiind in prealabil ca utilizarea oricaror alte aplicatii pe langa cele specifice ar putea rezulta in functionalitatea redusa a programelor.