O reteta simpla si plina de nutrienti care se prepara in maxim 20 minunte, contine si ingrediente crude, se poate folosi in dieta pentru slabire, se poate consuma de catre vegetarieni cat si de cei care au intoleranta la gluten.
Iata reteta in varianta scrisa cat si video:
Va las si varianta video a retetei:
Iata si reteta scrisa:
-2 morcovi
-2 cartofi dulci
-1 dovlecel
-1 zukini
-1 sfecla rosie
-1 ridiche alba
-1 lime
-2-3 catei de usturoi
-150 ml sos de rosii sau ketchup de casa
-sare, piper, boia
-busuioc verde
-parmezan ras-optional
-4 linguri seminte de canepa
Instructiuni:
Dupa ce legumele sunt curatate si spalate se feliaza cu curatatorul de legume sau cu spiralatorul de bucatarie in forma dorita (spirale mai late sau mai inguste).
Cartofii, dovleceii si morcovii se soteaza la o tigaie antiaderenta sau se gatesc la abur cateva mimute pana se inmoaie putin.
Sfecla rosie si ridichea alba le-am lasat crude.
Apoi se amesteca cu celelalte ingrediente, se stoarce sucul de la lime si se adauga condimentele, usturoiul pisat si sosul de rosii.
Se servesc calde cu parmezan ras deasupra si o lingura de seminte de canepa.
Daca nu sti ce si cat sa mananaci pentru remodelare corporala, slabire, stil de viata sanatos iti stau la dispozitie cu planuri personalizate de alimentatie cat si cu consultanta gratuita online.
FIT&HAPPY
Va pup,
Oana