FIT BOMBAT - Scapă de grăsime și celulită, obține fund bombat și abdomen plat, după 30 de ani

Te învăt, timp de 6 saptamani, cum să reduci grăsimea și să diminuezi aspectul celulitei cu 41%.
Tonifiezi musculatura pentru a arăta bine dezbrăcată, fără să fi sclava bucătariei sau a sălii de fitness.

Știu că vrei să slăbești însă vrei și forme sexy

Nu îți place la tine grăsimea de pe abdomen, șoldurile pline de celulită, aspectul pufos pe care îl ai, ca să nu mai zic de numărul de kilograme, care dacă e mare sau normal, nici nu mai contează, pentru că tu esti oricum nemultumită de aspectul pe care îl vezi, când te uiți în oglindă.

Parcă nu te mai recunoști, nu îți mai place de tine, te simți mai batrană decât ești.  

Ai încercat tot felul de diete, ba chiar ai mers la sport, dar atât de greu ai vazut rezultate încat ai renunțat pe parcurs. 

Iar cand ai reușit să slăbești, după ce ai oprit dieta, ai pus tot înapoi.

Te-ai dat bătută de multe ori si totuși ceva in tine speră la o solutie și îți dorești și tu un corp sexy si fară grăsime. Și bine faci! 

Cercul vicios  Dorintă. Încercare. Renunțare. Frustrare trebuie să se oprească.

În aceasta industrie a fitnessului este o verigă slabă: SIMPLITATEA! Și asta îți propun eu: soluții simple pentru femei ocupate ca tine! 

 

Te regăsești în afirmațiile de mai jos?

Peste tot, pe facebook sau instagram, tot mai multe femei își pun poze cu un corp suplu și fit, că deja ai ajuns să simți invidie și frustrare, chiar o anumită presiune.

 • “Cum reușesc tipele alea iar eu nu sunt în stare să mă abțin de la o bucată de ciocolată?”
 • “Eu mă îngraș și cu aer!”
 • “Am încercat toate dietele și nimic nu funcționează ca să nu mă îngras la loc”
 • “Cum au timp și energie altele, că eu, cu toate obligațiile: muncă, familie, casă, copii etc de abia mai am putere în mine, seara să fac un duș, nu să mă apuc de sport” 
 • „Eu muncesc foarte mult și când sunt stresată, mănânc pe fond emoțional”
 • „Nu mă pot ocupa de mine căci copii îmi iau toată energia și ei sunt prioritari”
 • „Nu îmi permit să mănânc sănătos, e scump”
 • „Alte femei arată bine pentru că numai asta fac toată ziua și au bani să umble în saloane”
 • „Geneticul meu nu mă ajuta, mereu am fost așa, mai voluptoasă”
 • „Mănânc pentru că sunt pofticioasă și eu nu pot fără dulce”
 • „Altele sunt egoiste că se îngrijesc iar eu nu am timp căci eu aleg să mă ocup de alte priorități dar și de casa și de familie”
 • „Altele rabdă foame, dar eu nu vreau să par diferită cand merg la evenimente, ca să nu fiu exclusă pentru că refuz mâncarea, aș părea “fițioasă” și nu vreau asta.
 • M-am săturat de diete, vreau să învăț și să știu singură ce și cât să mănânc ca stil de viață pe care să îl țin mereu, să îmi placă.

Și eu doream să slăbesc dar mai ales să arăt bine,
atât îmbracată, cât și dezbrăcată

Eram nemultumită de aspectul corpului meu,
eram pufoasă și plină de celulită

Tu de când amâni să te ocupi și de tine și corpul tău?

Cum gândeam:  “Sincer m-am săturat să mă plâng, să fiu nemultumită,  m-am săturat să văd corpuri FIT pe rețelele sociale, m-am săturat de reclame la antrenori și la planuri alimentare pe care nu le pot tine pe termen lung, m-am săturat să mănânc după o hârtie, ceva impus și deloc flexibil”

Mă chinuiam degeaba, căci nu se vedea nici un rezultat. Eram atât de furioasă, frustrată, suparată, nemultumită, negativistă de-a dreptul.  

Normal și logic că renunțăm. Și mă învârteam în cercul acesta vicios: mă apucam, faceam câte ceva pentru a slăbi, de obicei încercam tot felul de trucuri citite pe internet, bineînteles că nu vedeam rezultate și renunțam rapid. 

“Toată chinuiala asta e degeaba” – ăsta era monologul meu interior. 

Nu eram obeză, dar carnea era moale, pielea atârna, îmi era rușine să port pantaloni scurți pentru că mi se vedea celulita, eram mereu balonată, deși mâncam puțin, abdomenul era acoperit de grăsime, aveam o burtă parcă de gravidă.  

Poate ai încercat de atâtea ori că nici nu mai ai energie. Poate nu mai ai nici motivație. Poate că singurul lucru care ţi-a mai rămas este să ceri ajutor…

 

 

Dorință. Încercare. Frustrare. Renunțare. Acesta era tiparul care se tot repeta de ani de zile.

Problema gravă era că îmi scadea stima de sine și încrederea în forțele proprii. Tot ce voiam era să fiu mandra de mine, să nu mai am celulită, să mă simt bine si fără complexe in costumul de baie și să am forme apetisante si sexy. 

Și nu, nu era doar un scop fizic, era foarte tare legat de starea mea sufletească. Nu îmi placea să mă resemnez cu mediocritatea, celulita, balonarea, constipația,  lipsa energiei și a chefului de viața, doream să fiu fit pentru a-mi consolida încrederea în mine, pe toate planurile. 

Metoda sigură să eșuez în topirea grăsimii era să fac ceea ce am făcut până atunci și să aștept rezultate diferite. 

Se impuneau schimbări pe care să le pot aplica având în vedere programul meu aglomerat de mamă

Am studiat, am experimentat, am greșit, am ajustat, iar am testat și într-un final am ajuns la concluzia simplă și firescă. Nimic nu e atat de complicat precum pare iar acum vin sa te ajut să obții și tu corpul suplu și fără grăsime pe care il visezi de atât timp.Ce îți propun eu, care este soluția mea concretă?

Află cum să reduci grăsimea în exces și să diminuezi aspectul celulitei cu 41%, să tonifiezi musculatura definitiv astfel încât să arăți bine dezbrăcată fără să fi sclava bucatariei și a sălii de fitness.

Te invit într-o călătorie de 6 săptămâni + încă 6 extra, alături de mine și alte femei ca și tine, în care să dăm 101% lucrând împreună la scopul tău de slăbire cu forme.

Te invit să actionezi pe o structură clară și testată de mine dar și de alte 274 femei!

FitBombat- slabește cu forme, este un curs experential, un program practic, care te va transforma fizic dar mai ales la nivel mental si emoțional, prin atingerea tuturor tehnicilor pentru reusită: atitudine mentală și motivație, nutriție și suplimente, bucătărie, sport si îngrijire holistică. 

Timp de 6 săptamani ne vom întâlni live, odată pe săptămână, și te vei transforma la nivel fizic și psihic pentru ca vei aplica pas cu pas acțiunile necesare reusitei. 

Acțiunile pe care trebuie să le faci, le vei primi sub formă de misiuni săptamanale, iar eu iți voi monitoriza, ajusta si ghida întreg procesul.

Metoda de a scăpa de grasime si celulită am decis sa o impartasesc cu tine într-un program practic de 6 saptamani numit FIT BOMBAT, și pe care îl vei mai continua înca 6 săptamani, cu sprijinul grupului privat de femei ca și tine

Dovada că metoda mea funcționează va fi tocmai rezultatul tău. 

Ce iți ofer în  programul FIT BOMBAT?

Pe scurt: soluții concrete pentru a slăbi din grăsime și celulită prin acțiuni zilnice.

Pe lung: – Timp de 6 săptamani ne vom întalni live pe Facebook timp de 2 ore și vei deprinde, pas cu pas, acțiunile necesare reușitei prin misiuni săptămânale

 • Vei primi plan alimentar personalizat, fara infometare, o alimentatie care sa sustina sanatatea si energia
 • Vei primi plan de antrenament special. Te vei antrena după un program bine pus la punct de 2 ori pe saptamana LIVE  cu mine sau de 4 ori pe săptămână la sala  sau de 3-5 ori pe saptamana acasa (pe baza de ebook PDF cu exercitii video) 
 • Vei știi cum să te setezi la nivel mental astfel încât să ai motivatie și să nu mai renunți
 • Vei învăța să iți setezi un scop realist, în funcție de punctul tău de start și vei știi cum sa te autoevaluezi de la săptamână la săptămână. 
 • Vei descoperi arta unei bune organizări și cum să ai timp pentru ceea ce contează
 • Vei arăta tot mai bine de la zi la zi și te vei simți atât de încrezătoare când vei vedea că hainele nu te mai strâng, dar mai ales că nu te infometezi. 
 • Vei știi cât si ce și când să mănânci volumetric și flexibil astfel încât să nu mai ai frica de îngrașare și frica de anumite alimente
 • Vei beneficia de energia grupului si ne vom incuraja reciproc
 • Vei știi ce suplimente alimentare te ajută în procesul de ardere a grăsimilor
 • Vei învata cum să faci față provocărilor vieții moderne: mâncatul pe fond de stres, petrecerile, evenimentele, lipsa timpului, grija față de familie sau copii, alcoolul etc
 • Vei aplica o serie de tehnici holistice care să te ajute să arăti mai tânară cu 10 ani și să te simți energică și plină de viată
 • Vei afla care sunt miturile din spatele industriei fitness, vei aplica metode simple si eficiente pentru atingerea scopului tău

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Înscriere instant –  450  eur

(plata se achita in lei)

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Programul incepe instant

OANA BÂRSAN
mamă și femeie "din toate câte puțin"


Sunt ca și tine, o femeie cu o dorintă de a fi în control asupra vieții și corpului meu
De la complexată la Campioană Bikini-Fitness la 35 ani

Am găsit metoda cea mai eficientă să obți un corp fără grăsime, feminin, armonios si sexy, dovada este și faptul că la 35 de ani am devenit prima oara Campioană Națională la Bikini-Fitness, concurând cu fete, cu peste 10 ani mai tinere. Iar de atunci rezultatele au tot curs, nici acum la 38 de ani nu am de gând să renunț la acest stil de viată care, nu numai că m-a transformat fizic, ci mai ales la nivel emoțional și mental. 

Scopul meu e să te ajut să arăți bine dezbrăcată și să te simți sexy si tânără, câștigând încredere în tine, acea încredere care va îmbunătații relațiile cu partenerul tău și îți va deschide multe uși către viața pe care ți-o imaginezi.BENEFICII

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă intri în program

Rezultate concrete pe care le vei atinge cu ajutorul programului:

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere instant -450 eur

(plata se achita in lei)

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește. Ce vei învăța și aplica la fiecare etapă pentru a ajunge la scopul tău

de a scăpa de grăsime și celulită

1.Introducere. Vizune de ansamblu asupra procesului. Disclaimer

2.Mindset pentru reusita. Profita de puterea mintii

 • Care e de ce-ul tau? De ce vrei sa faci asta? Luarea angajamentului in scris
 • De ce ai renuntat pana acum? Motivatia creste odata cu actiunea
 • Disciplina. Nu e usor dar nici nu e asa greu precum crezi
 • Consecventa. Continua si dupa ce motivatia scade
 • Organiziarea. Diferenta dintre dorinta si rezultate.
 • Regula 80-20. Uita de „totul sau nimic”
 • Rabdare versus graba si lacomie
 • Uita de mentalitatea de victima
 • Ajustari periodice, totul e in schimbare
 • Ce faci daca clachezi sau trisezi sau renunti 
 • Recompensarea, sarbatoreste fiecare mica victorie

3.Autoevaluare. Unde sunt si unde vreau sa ajung? 

 • Alegerea scopului realist. Kilogramele „de cand eram fata”:)) 
 • Poze, masuratori, cantar
 • Estimarea procentului de grasime corporala
 • Ritmul sanatos de slabire
 • Asteptari nerealiste
 • Slabire localizata. Mit sau adevar? Obsesia unui defect imaginar. 
 • Pregresul nevazut: Cum arat versus Cum ma simt
 • Positive Body image – Priveste-te ca un intreg cu iubire 

4. Pregatirea pentru program:

 • Crestere treptata consum de apa
 • Achizitionare cantar bucatarie si metru de croitorie pentru masuratori
 • Program de culcat si trezit cat mai regulat, minim 7 ore/noapte
 • Streching la trezire 5-10 min 
 • Eliminare treptata zahar alb, faina alba
 • Constientizarea stilului de alimentatie: poze tot ce mananci 
 • Iluzia „eu manac odata pe zi” versus realitatea celor 10 gustari zilnice
 • Volum alimentar versus calorii 
 • Mese regulate. Orar
 
 • Alimentatie intuitiva versus impusa. 
 • Rolul flexibilitatii alimentare
 • Satietatea cu alimente „curate”
 • Volum versus calorii 
 • Diferente de gatire care cresc numarul caloriilor inutil 
 • Cum si cand gatim, cand nu avem timp. Meal Prep
 • Fa mancarea sa iti placa la gust si ca aspect.  
 • Notiunile de macro si micronutrienti pe intelesul tuturor.
 • Care sunt carbohidratii, proteinele si grasimile?
 • Pasii pentru slabire si mentinere sau crestere masa musculara
 • Calcul caloric 
 • Calcul proteic 
 • Plan alimentar propus pentru diferite nivele calorice cu alimentatie omnivora.
 • Flexibilitatea planului alimentar cu alimente pe care le ai la indemana si iti plac
 • Combinatiile alimentare. Mit?
 • Plan alimentar zi cu sport si zi fara sport
 • Hidratarea pentru neiubitoarele de apa
 • Suplimentele alimentare/micronutrientii
 • Cum diferentiezi foamea fata de pofte 
 • Cum gestionezi pofta de dulciuri
 • Tipuri de foame: foame de sete, foame de glicemie scazuta, foamea nutritionala, foamea de diversitate, foamea emotionala

Sportul si rolul miscarii constiente. Odihna.

 • Masa musculara in aspectul estetic si nu numai 
 • Structura pe orizontala a corpului. Forma de clepsidra.
 • Durata antrenamentului si intensitatea lui in functie de nivelul de fitness
 • Incalzire, streching/relaxare, meditatie
 • Cardio/circuit 
 • Conexiune minte-muschi 
 • Tinuta de sport. Rolul estetic, muzica si voie buna 
 • Suplimente de nergie si fat loss.
 • Cand facem sport? Cu ce e importanat incepem primul lucru dimineata. 
 • Odihna si pauzele constiente 

 

Provocarile vietii moderne si solutii

 • Lipsa timpului, obligatiile, familia, casa, copii etc
 • Mentalitatea de victima versus mentalitatea pentru reusita 
 • Mesele in oras, ce comandam?
 • Evenimentele sociale, petreceri, vacante
 • Alcoolul
 • Cercul de prieteni te ajuta sau nu in scopul tau?
 • Mancarea de nerefuzat: home made ca la mama acasa, emotii sufletesti dragi 

Tehnici holistice:

 • Controlul stresului, tehnici de dozare a energiei si de relaxare
 • Meditatia feminitatii
 • Detoxifierea naturala
 • Automasajul intestinal
 • Igiena somnului
 • Cum sa arati mai tanara 
 • Iubirea de sine chiar daca renunti sau esuezi 
 • Grija pentru propriul corp nu e egoism
 • Automasaj anticelulitic acasa

 

 

Ce este mancatul pe fond emotional?

Mancarea nu se termina si nu iti va rezolva nici una din probleme, din contra 

Dependenta de mancare este o problema serioasa

Identifica golurile sufletesti pe care incerci sa le umpli cu mancare

Diferenta intre foamea fiziologica si foamea emotionala

Fii in control cu o buna organizare 

Evaluarea rezultatelor   

Continuarea procesului. Progres.

Concluzii

BONUSURI EXTRA ÎN VALOARE DE 129 EUR

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest program

Lansare BF 1 b (1)
Ebook PDF - FITBOMBAT - 2 volume - Valoare Bonus 48 eur

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi.
Dupa incheierea programului de 6 saptamani vei putea sa te antrenezi oriunde, oricand de 5 ori pe saptamana.
Ce contine: -30 de antrenamente profesionale in format video – pentru acasa -18 antrenamente diferite pentru fese si partea inferioara -Stiinta din spatele cresterii fesierilor -Intesitatea antrenamentului si progresul treptat -Exercitii de baza pentru fese -Recuperare si odihna -Streching si automasaj -Cardio -Nutritia si macronutrientii -Activarea fesierilor

plan alimentatie
Ebook PDF - Nutriția pentru rezultate - Valoare Bonus 46 eur

A manca sanatos nu e o dieta, e un stil de viata. Bun. Stiai asta. In acest ebook lasam vorba deoparte si trecem la fapte concrete.
Ce contine: -Ingredientele succesului -Creeaza obiceiuri pozitive. Spune stop fricii de mancare sau obsesiei perfectiunii -Diferenta dintre motivatie si obiceiuri. Puterea mintii -Ce sunt macronutrientii si micronutrientii? -Strategia concreta a planului alimentar -Cum iti calculezi necesarul caloric ? Dar aportul proteic? -Cat de des trebuie sa mancam? -Plan alimentar concret pentru 4 nivele calorice -Cum sa “trisezi” fara efecte dezastruoase asupra siluetei -Sfaturi pentru a manca la evenimente, in oras, in vacante si de sarbatori

imagine popup (1)
Mini Ebook PDF - Scapă de dependenta de dulciuri - valoare bonus 12 eur

Cum iti dai seama ca ai o dependenta de dulciuri? Daca raspunzi afirmativ la 2 din urmatoarele: Iti este greu sa te abtii de la dulciuri, iar atunci cand incerci sa renunti, simti sentimente de agitatie, anxietate, nervozitate si chiar depresie, iar ulterior te mobilizezi si faci rost de dulce. Simti nevoia sa mananci dulciuri, chiar daca nu ti-e foame si mananci mai multe decat ti-ai propus Te ingrijorezi ca mananci mai multe dulciuri decat ceilalti. Stii ce consecinte au asupra siluetei si sanatatii tale dar totusi nu te poti abtine. Afla metodele practice pe care ti le propun.

BZS_1650 (1)
O consultanță video/telefonică 1 la 1 durata 30 min - Valoare Bonus 23 eur

Cu siguranta ai o nelamurire sau o situatie particulara si ai nevoie de o abordare personalizata ca sa se muleze exact pe stilul tau de viata. Programam o consultatie 1 la 1 si rezolvam orice dificultate.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

PROGRAMUL INCEPE INSTANT

Înscriere instant – 450 eur

(plata se achita in lei)

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Cred cu toată inima în acestă metodă. 

O aplic de atât de multă vreme, mi-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața mea încât m-a făcut să îți pot oferi garanția calitații 100% .

Dacă iți faci toate misiunile săptamanale, vii la live-uri și faci antrenamentele, iar la sfârșitul programului de 6 saptamani, după ce ai aplicat toate indicațiile, nu ai rezultate măsurabile, eu iți voi da banii înapoi instant. 

Ce pierzi dacă nu te înscrii în programul Fit Bombat?

Nu ai ajuns întamplător pe această pagină. 

Știu cât de mult îți dorești să scapi de grăsimea de pe abdomen si șolduri, 

știu cât de tare te enervează celulita!

Dacă nu te înscri în program și nu începi să muncești la transformarea ta corporală:

-Vei avea în continuare întrebări de genul: 

 • -„Oare e bine ce mănâc acum? Cantitatea e prea mare sau prea mică?”
 • -„Eu de ce nu pot slăbi deși mănânc sănătos?”
 • -„Oare pot mânca carbohidrati sau mai bine mai multă proteină?” 
 • -„Ce exerciții să fac și de câte ori?” 

-Nu vei știi cum să te poziționezi mental pentru a face față tentațiilor

-Te vei simți complexată vara când va trebui să te dezbraci la plajă

-Nu vei știi care e metoda sigură să ai și tu un corp fit, deși îți doresti

-Nu te vei simți energică deoarece vei mânca în continuare ce apuci, când apuci

-Nu vei afla secretele unui corp bikini, tip clepsidra, fund bombat și talie subțire

-Îți va fi mereu frică de mâncare și ca aceasta te îngrășa, nu vei scăpa de vinovație

-Vei trăi în continuare cu complexele tale legate de aspectul pielii și zonele cu grasime proeminentă

-Nu vei face parte din comunitatea de femei motivate, ambițioase și puternice care reușesc orice își propun și care se susțin reciproc

-Vei rata cele 4 bonusuri super importante în valoare de 129 EURO

Testimoniale

Ele au putut, eu am putut, tu poți, acum e momentul să acționezi sub îndrumarea mea

Hai sa recapitulăm ce anume primești

Metode testate de a scăpa de grăsime și celulită, slăbind cu forme

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

PROGRAMUL INCEPE Instant

Înscriere instant – 450 eur

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește.Contact

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezita să mă contactezi cu încredere