Oana Barsan

Be FIT , be HAPPY

Salut, sunt Oana Barsan si te voi ajuta sa fi in cea mai buna forma a vietii tale prin imbunatatirea obiceiurilor alimentare si prin antrenament inteligent.

Oana Barsan

Planuri Personalizate de Antrenament si Nutritie

Oana Barsan

Planuri Personalizate de Antrenament si Nutritie

FitBombat - de Oana Barsan

60 zile catre un corp tonifiat dar cu forme

Lucrez la lansarea primului meu Ebook in care iti voi prezenta pas cu pas un ghid de 8 saptamani spre un corp mai slim, mai fit, mai tonifiat dar mai ales pentru un posterior bombat.

Iti voi oferi atat plan de nutritie cat si plan de antrenement la sala dar si acasa, multe secrete descoperite in 9 ani de experienta, motivatie si tipsuri esentiale pentru reusita ta. Urmareste-ma sa nu ratezi oferta de lansare.

Sunt Oana Barsan

Am 35 de ani, sunt sotie si mama, si pana de curand am avut un job full time in alt domeniu, dar pasiunea pentru fitness si nutritie m-a impins catre calificarea profesionala ca Instructor Fitness si Personal Trainer, dar si ca Tehnician Nutritionist.
Tot in 2018 am debutat ca sportiv prin participarea la primul meu concurs de Fitness la categoria Bikini, unde la Etapa Zonala din aprilie am castigat locul 1.
In 02 septembrie 2018 am devenit campioana nationala la Bikini Fitness – senioare 166 cm si m-am plasat pe locul 2 la Open, intre 7 campioane minunate.
Satisfactia cea mai mare a mea este sa imi impartasesc cu voi, cunostintele acumulate prin studiu, dar mai ales prin practica in cei 10 ani de cand practic fitness si studiez nutritia.
Simt ca acesta calatorie in lumea fitnessului, a starii de bine, a grijei pentru sanatate, e ceea ce ma implineste si sunt nerabdatoare sa ajut cat mai multe persoane sa duca o viata diferita, constienta si echilibrata. Corpul suplu, frumos si armonios vine ca un bonus, marele beneficiu a schimbarii stilului de viata e stare de bine si sanatatea infloritoare.
In aceasta calatorie te invit alaturi de mine sa ne inspiram reciproc, sa ne motivam, sa ne organizam, sa ne sustinem. Sa fim o echipa! Daca eu pot iti garantez ca vei putea si tu!
Hai sa fim FIT and HAPPY impreuna!