Antrenament picioare in sala- biceps femural

Va salut dragelor!

Pentru ca demult nu am mai postat un antrenament de la A la Z, astazi va propun un antrenament de executat in sala de fitness, pentru picioare si anume pentru partea din spate: biceps femural si gambe. 

Pentru ca partea din spate a picioarelor e o zona cu probleme pentru majoritatea femeilor, acolo unde de regula se depune multa grasime si unde se observa cel mai des aspectul de coaja de portocale, mai exact celulita.  

Pentru a obtine acea curbura frumoasa a piciorului la partea din spate am ales sa imi antrenez bicepsul femural separat, odata la sapte zile, asa cum am ”furat” de la Florin Dogaru, sportiv de performanta si antrenor.  

Iata antrenamentul meu in varianta video. Mai jos va las si descrierea in exercitiile executate si seriile cu numarul de repetari.

 
Eu am inceput cu antrenamentul gambelor pentru ca e o grupa deficitara pentru mine, dar recomand sa lasati acesta grupa la sfarsitul antrenamentului.
 
 
 
  • 4x 30,20,15,12 Presa inclinata cu talpile picioarelor apropiate si pozitionate cat mai sus pe suport (impingem cat mai mult din biceps femural, fara a actiona cvadricepsul)
  • 4x 30,20,15,12 Flexiuni ale picioarelor, alternativ executate din pozitie semiverticala 
  • 3x 20,15,12 Presa inclinata cu talpile picioarelor departate si pozitionate cat mai sus pe suport cu varfurile talpii orientate spre exterior 
  • 4x 30,20,15,12 Flexiuni ale picioarelor, alternativ executate din pozitie culcat abdominal 
  • 4×15 Ridicari pe varfuri pentru gambe, la presa inclinata
 
Recomand sa ajustezi greutatiile astfel incat sa poti face nr de repetari indicat. La urmatoarea serie, cresti greutatile cu scopul de a mari intensitatea exercitiilor si de a iesi din zona de confort.

Strechingul grupei musculare lucrate intre serii este obligatoriu.

Daca ai nevoie de un plan de antrenament personalizat sau un plan de nutritie creat special pentru nevoile tale, ma gasesti chiar aici pe site la sectiunea Servicii. 

Pana data viitoare BeFit BeHappy! 

1 Comment

  • Badin

    Buna, ma bucur ca am gasit aceasta informatie. Astazi bloggerii publica doar despre barfe si internet si acest lucru este cu adevarat frustrant. Un site bun cu continut interesant, asta este ceea ce am nevoie. Va multumesc ca pastrati acest site, il voi vizita. Faci buletine informative? Nu pot gasi.

    https://www.badin.ro/207-citate-triste-care-iti-vor-schimba-viata/

Leave a reply