Antrenament functional in aer liber sau acasa

Va salut,

Odata cu incalzirea vremii, petrecem mai mult timp in natura, cautam aerul curat al parcurilor, al padurilor pentru a ne incarca bateriile.

Chiar daca nu iesim neaparat sa facem sport, daca suntem imbracati comod putem face cateva exercitii mai in gluma, mai in serios, cu scopul de a ne pune sangele in miscare si de a ne inviora.

20 de minute de exercitii functionale sunt de ajuns pentru a ne schimba dispozitia. Exercitiile functionale sunt cele executate cu greutatea corpului si se pot executa si acasa sau ori de cate ori calatoriti si nu aveti acces la o sala de fitness.

Propunerea mea pentru un scurt antrenament functional este urmatoarea (executati un circuit cu 15-20 repetari pe pozitie de lucru, trei serii)

  1. Genoflexiuni cu saritura

 

 

2. Fandari alternative cu un picior ridicat 

3. Fandari alternative din mers

4. Extensii alternative ale soldului cu sprijin pe banca in super set cu flotari pentru piept la banca

5.Flotari inversate pentru triceps

6. Abdomene

 

Va las aici si video-ul antrenamentului pe care l-am executat eu.

Locatia: Platoul Cornesti, Targu Mures

Nu uita sa dai share, like si comment daca ti-a placut articolul si te astept cu propuneri pentru articolele viitoare.

De asemenea daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata, sa manaci mai sanatos, sa devi mai fit si mai energica, sa faci miscare acasa sau la sala sunt aici sa te ajut sa iti indeplinesti scopul in cel mai sanatos mod posibil , creeand pentru tine plan de alimentatie personalizat si plan de antrenament personalizat. 

Oana,

care te vrea Fit & Happy

 

Leave a reply